Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

REKLAMA
×

Szukaj w serwisie

Hurtownia Aqua Grupa SBS funduje stypendia

  • Autor: Ryneklazienek.pl, AK
  • 11 sty 2016 10:54
Hurtownia Aqua Grupa SBS funduje stypendia
fot. Grupa SBS

Hurtownia z Zielonej Góry przygotowała program stypendialny  dla studentów 2. i 3. roku studiów dziennych I stopnia oraz 1. i 2. roku studiów II stopnia. Zgłoszenia można wysyłać do 15.02.2015 r.

REKLAMA

AQUA Grupa SBS, Jako rozwijająca się sieć 14 hurtowni branżowych, poszukuje do zespołu handlowego kreatywnych osób, którym zależy zarówno na budowaniu marki firmy jak i na stabilnej przyszłości i własnym rozwoju.

Kto może dostać stypendium firmy AQUA? Osoby starające się o stypendium powinny studiować wydziale Inżynierii Środowiska, na jednej z poniższych specjalności:

- zaopatrzenie w wodę, unieszkodliwianie ścieków i odpadów,

- urządzenia sanitarne.

Co jest oferowane w ramach stypendium?

- comiesięczne stypendium pieniężne;

- możliwość zdobywania wiedzy praktycznej;

 - uczestnictwo w szkoleniach;

- możliwość podjęcia pracy w dogodnych godzinach – wg ustaleń i za osobnym wynagrodzeniem.

Po zakończeniu edukacji najlepsi mogą liczyć na zatrudnienie w Pionie Handlowym w jednym z 14 oddziałów spółki oraz na możliwość dalszego rozwoju i doskonalenia zawodowego.

Zgłoszenia

Osoby zainteresowane programem stypendialnym Hurtowni AQUA Grupa SBS prosimy o przesyłanie swoich kandydatur drogą elektroniczną na adres sekretariat@aqua.net.pl. lub osobiście w Biurze Zarządu w siedzibie spółki w Zielonej Górze przy ul. M. Skłodowskiej-Curie 25.

Termin przyjmowania ofert upływa w dniu 15 lutego 2016 r.

Zgłoszenie powinno zawierać zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w zgłoszeniu dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r o ochronie danych osobowych tj. Dz.U. z 2002r nr 101 poz. 926 z późn. zmianami).


REKLAMA


Rekomendowane dla Ciebie


REKLAMA

REKLAMA