Klauzula informacyjna

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Partner portalu:

Szukaj w serwisie

Polcolorit zatwierdził sprawozdania za 2015 rok

• Autor: Ryneklazienek.pl, arr
  • 24 cze 2016 11:33
Polcolorit zatwierdził sprawozdania za 2015 rok
Siedziba firmy Polcolorit / fot. Polcolorit

22 czerwca 2016 roku odbyło się Zwyczajne Walne Zgromadzenie Polcolorit S.A., podczas którego m.in. zatwierdzone zostały sprawozdania finansowe za rok 2015.

REKLAMA

Podczas Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia m.in. zostały zatwierdzone Sprawozdania Zarządu Polcolorit z działalności firmy w 2015 roku oraz Sprawozdanie finansowe Polcolorit SA również za rok 2015.
Członkom Zarządu i Rady Nadzorczej Polcolorit S.A. udzielono absolutorium z wykonania przez nich obowiązków w 2015 r.

Walne Zgromadzenie Polcoloritu [ostanowiło również, że zmienia się statut Polcolorit S.A. w taki sposób, że § 20 ust. 2 otrzymuje nowe następujące brzmienie:
„Jeżeli zarząd jest wieloosobowy do składania oświadczeń w imieniu spółki upoważniony jest Prezes Zarządu albo dwaj członkowie Zarządu działający łącznie albo jeden członek zarządu łącznie z prokurentem.”

Rekomendowane dla Ciebie